اخبار اقتصادی
چاپ00018:45 - 1400/03/29

۷ مطالبه مهم کادر درمان از «ابراهیم رئیسی»/ خرد شدن استخوان‌های پرستاران زیر چرخ دنده‌های سیستم ناعادلانه

کادر درمان (پرستاران، کارشناسان اتاق عمل و هوشبری، بهیاران) با ارسال نامه‌ای به سیدابراهیم رئیسی مطالبات خود را یادآوری کردند.

 متن نامه به این شرح است:

محضر منتخب ریاست جمهوری ۱۴۰۰، آیت الله سید ابراهیم رئیسی

ما کادر درمان (پرستاران، کارشناسان اتاق عمل و هوشبری، بهیاران) در بیمارستان‌های سازمان تامین اجتماعی و دانشگاه شاهد و آزاد مانند کادر درمان دانشگاه علوم پزشکی سخت‌ترین و سیاه‌ترین روزهای خدمتمان را به دلیل شیوع وعدم کنترل بیماری منحوس کرونا تجربه کرده‌ایم و علیرغم وجود کمبود نیروی انسانی متخصص، کمبود تجهیزات، وجود فشارهای روحی، روانی و جسمی، از دست دادن همکاران عزیزمان و درگیری خود و خانواده‌مان تا پای جان از ملتمان حفاظت کرده‌ایم.

در این یک سال و اندی که از شیوع بیماری منحوس کرونا می‌گذرد تنها حمایتی که از ما شد دستور مقام معظم رهبری در خصوص اجرای تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری بود که آن هم به لطف مسئولین اجرایی کشور به ورطه فراموشی سپرده شد و حمایت‌های شعارگونه مسئولین از سوت قطار گرفته تا افزایش حقوق، فوق‌العاده ویژه و دریافت حق کرونا که در حد شعار در رسانه‌ها جنجال به پا کرد ولی حقی به حقدار نرسید.

ما پرستاران زیر پوست این شهر در بیمارستان‌های مختلف زیر چرخ دنده‌های سیستمی ناعادلانه استخوان‌هایمان خرد می‌شود ولی صدایمان شنیده نمی‌شود. ما صدایمان را یکی می‌کنیم برای شنیده شدن و فریادهایمان را بلند و هماهنگ؛ آنقدر بلند که شنیدنش نه یک انتخاب بلکه تنها راه موجود برای محترم شمردن حقوق قانونی‌مان و رعایت آن‌ها توسط مسئولان باشد.

سازمان تامین اجتماعی در اول دیماه ۱۳۹۹ با صدور بخشنامه‌ی تجمیع و تنقیح به شماره ۸۹۶۴/۹۹/۱۰۰۰، به تاریخ ۰۱/۱۰/۱۳۹۹ با پشتوانه رای وحدت رویه هیئت عمومی دیوان عدالت اداری به شماره ۱۰۶۴ الی ۱۰۸۲ و ۱۲۰۳ و ۱۲۰۴ مورخ ۱۸/۹/۱۳۹۹ و تقریبا مصادف با روز پرستار، دردناک‌ترین تبعیض فاحش را به حقوق قانونی شاغلان مشاغل سخت و زیان‌آور وارد کرد که بر اساس آن سابقه بازنشستگی پرستاران را از ۲۰ سال به ۲۵ سال به همراه پرداخت مبلغ هنگفت ۵ سال سنوات ارفاقی توسط پرستاران بر خالف نص صریح قانون تغییر داد و علیرغم اعتراض رئیس سازمان نظام پرستاری به این رویکرد سازمان تامین اجتماعی تاکنون تغییری در رویه پیش گرفته ایجاد نشده است.

پس این بغض در گلو مانده را همه با هم فریاد می‌کشیم. جامعه پرستاری کشور ضمن محکوم کردن هر گونه تعرض به حقوق قانونی پرستاران به مسئولان کشور هشدار می‌دهد، از پرستاران حمایت کنید تا از سلامت عمومی مردم حمایت کرده باشید. جامعه پرستاری کشور خواهان اصلاح و تغییر رویکرد ظالمانه مدیران و مسئولان سازمان تامین اجتماعی، قوه قضاییه و دیوان عدالت اداری و رفع ظلم با نیت بهبود کیفیت خدمات درمانی ارائه شده به ملت بزرگ می‌باشد.

مطالبات جامعه پرستاری کشور شامل:

۱. اجرای کامل قوانین مشاغل سخت و زیان‌آور پرستاری توسط سازمان تامین اجتماعی و دستگاه‌های اجرایی مرتبط از طریق ابطال رای ظالمانه هیئت عمومی دیوان عدالت اداری و لغو بخشنامه ناعادلانه و سیاه و ضدپرستاری سازمان تامین اجتماعی، و تایید بازنشستگی پرستاران طبق مصوبات مجلس محترم شورای اسلامی و تاییدیه هیئت وزیران با ۲۰ سال سابقه با فوریت و قبل از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری۱۴۰۰

۲. برقراری سریع فوق العاده ویژه پرستاران و کادر درمان سازمان تامین اجتماعی و دانشگاه آزاد و شاهد.

۳. تسریع در روند رسیدگی به درخواست استفساریه قوانین بازنشستگی شاغلین مشاغل سخت و زیان‌آور توسط مجلس محترم شورای اسلامی

۴. پرداخت مابه‌التفاوت افزایش حقوق سال ۱۳۹۹ از اسفند ۱۳۹۸ تا شهریور ۱۳۹۹.

۵. افزایش حقوق سال ۱۴۰۰ و همسان‌سازی احکام حقوقی مطابق با احکام حقوقی پرستاران دانشگاه علوم پزشکی با توجه به افزایش نرخ تورم موجود و سختی معیشت پرستاران و کادر درمان.

۶. اجرای قانون تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری طبق فرمایش رهبر معظم انقالب اسالمی.

۷. برقراری حق نوار مرزی و مناطق کمتر توسعه یافته به کارکنان سازمان تامین اجتماعی که در مناطق مرزی خدمت می‌کنند. اینجانبان از جناب عالی انتظار داریم حسن نیت خود را به این قشر زحمتکش تا روز قبل از انتخابات جهت مطالبه بند ۱ قید شده در این بیانیه اجرایی نموده تا جامعه بزرگ و فهیم پرستاری با گام‌هایی استوار‌تر شما را در انتخابات حمایت و یاری رسانند. امیدواریم با استیالی حق و عدالت افق‌های مناسبی فراروی کارکنان نظام سالمت کشور گشوده شود.

منبع: ایلنا
لینک کوتاه :
برای ذخیره در کلیپ برد، در باکس بالا کلیک کنید
اشتراک گذاری در :
نظر خود را ثبت کنید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
سامانه بتا بانک رفاه کارگران